PANDUAN, KISAH & TIPS MELANCONG

Sunday, 17 January 2016

MASALAH TEKNIKAL: Maaf, lama tak update blog..

Salam pembaca yang budiman..

Mohon maaf kerana lama tidak meng'update' blog sejak Jun 2015 yang lalu. Laptop dan ipad menghadapi masalah yang sama, tak dapat upload foto..!

Masa tu dah siap mengarang sharing percutian ke A famosa Resort World di Alor Gajah semasa cuti persekolahan pertengahan tahun. Tapi malang tak dpt upload foto sehingga terus tertangguh hingga ke hari ini.

Tetapi, segala yang tertangguh ada sebabnya. Selepas habis cuti sekolah pertengahan tahun, kemudian  menyambut Ramadhan dan meraikan Aidilfitri 2015, selepas itu, saya sibuk membuat persiapan untuk menunaikan ibadah haji bersama suami dan ayah mertua selama sebulan. Tak sabar rasanya nak sharing pengalaman melaksanakan ibadah haji. Balik dari ibadah haji, dua minggu berada di Malaysia, saya berangkat ke Osaka dan Tokyo, Japan selama seminggu je. Wahh.. banyaknya pengalaman nak cerita berada di tempat org. Cuma cuti akhir tahun je tak kemana-mana, cuma menghadiri kenduri kahwin di Alor Star, Kedah dan membawa mertua berjalan-jalan ke Melaka. So, dapatlah kongsi pengalaman dan gmbar penginapan di hotel Holiday Villa dan hotel Novotel, Melaka.

 Baru-baru ni je berkesempatan repair laptop. Sepanjang tidak update tu, saya masih tetap membuka dashboard utk melayan pertanyaan pembaca2. Rasa seronok bila melihat masih ramai yang sudi singgah dan baca perkongsian di blog saya walaupun dah lama tak update. Makin hari makin bertambah pembaca. Paling mendapat sambutan tentu sekali entry post tentang 'Pengalaman Pelayaran.' Rasa sangat2 bersemangat nak sambung menulis blog. Insyaa Allah dalam masa terdekat ni, bertubi-tubi lah masuk post saya. Semoga di beri kelapangan waktu utk saya berkongsi pengalaman umrah, haji dan Japan yang masih tertangguh tu.

Semoga perkongsian ini di jauhkan dari perasaan riak dan hanya berkongsi pengalaman agar org lain memperolehi manfaat. Sayang rasanya tempat menarik yang di singgahi tidak di kongsi bersama.

Sekian wassalam dari saya dan jumpa lagi di entry seterusnya..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...